Som et lyn fra Norges uskyldsblå himmel er Pirate Love tilbake i ny ham: Det skummelt selvsikre udyret PRTLVX!Når Pirate Love endelig gjenoppstår fra graven som PRTLVX, gjør de det med en såpass destruktiv og farlig tiltrekkende utstråling at de plasseres i en liga helt for seg selv. Den første singelen fra den siste skiva “Slayer of the Night” er en drivende hypnotisk, mørk og fengende pop-perle, som blant annet fikk Turboneger-gitarist Knut Schreiner til å gå av hengslene.- “Slayer of the night” høres ut som første Ramones-plata og førsteskiva til Suicide spilt samtidig!Selv sier bandet at «låta handler om å være død og høre på kul musikk. Den handler om rus og ekstase, om det dyriske og det overfladiske. Også namedropper vi MC5 og Ayn Rand i samme tekst».

Pirate Love har tidligere gitt ut to kritikerroste album (“Black Vodoun Space Blues” og “Narco Lux High School”), har vært A-listet på MTV Europe og spilte på fester, festivaler og konsertsteder over hele Europa og USA. Kjernen i bandet er vokalist/tekstforfatter/låtskriver Gul Saft og gitarist/låtskriver/produsent Milton Von Krogh. I høst slapp de "Transcendental Sorcery» som ble mottatt med jubel hos både kritikere og fans - http://www.dagbladet.no/kultur/en-villstyring-av-et-album/67594154

“PRTLVX er ungdomsklubben du aldri hadde da du var barn. PRTLVX er isen eller brusen eller burger’n du aldri fikk da foreldrene dine stoppet på bensinstasjonen men BARE for å fylle bensin eller gå på do. PRTLVX er ditt nye fuckings favorittband!” – (Vokalist Gul Saft)

Kilde: Facebook