Har man opplevd Mike Andersen live vet man at bandet holder et skyhøyt og internationalt nivå. For Mike Andersen og band er et godt eksempel på, at man kan spille sig til suksses. Siden Mike gjorde sitt inntog på den danske live-scene, har det kun gått en vei: Opp!

Kommende 7. album fra Mike Andersen byr på sanger skrevet i Nashville og en duett med Joss Stone!

Mike Andersen har hele 6 albums og en EP udgivelse i ba-gagen, og samtlige udgivelser er skrevet og produceret af ham selv. På sit nye album har han valgt at løsne sit stram-me greb om tøjlerne og har lukket både andre sangskrivere og en producer ind i sit univers. Er det så en helt ny Mike Andersen du vil komme til at kende på dette albu`? Nej hel-digvis ikke, men der bliver lagt nye sten på stien og betrådt ny jord på ”Devil Is Back”, som er Mike Andersens bedste album til dato. En del af sangene på det nye album er blevet til i Nashville, hvor Mike har skrevet sammen med en række internationale topsangskrivere, bl.a. Heather Bond, som har været med tiul at skrive ”This Time”, som selveste Joss Stone synger en duet med Mike på.

Trond Olsen bør være kjent for mange i Bergen, med sitt TOB (Trond Olsen Band), der han år etter år har servert melodiøs blues og rock`n soul både her på Felle og over det ganske land. Han stiller også med to sterke utgivelser i "A New Day Coming" (2009) og "Mercy" (2014). Også kjent for sitt samarbeid med gitarlegenden Buddy Whittington (Bl.a. John Mayall & The Bluesbreakers). Denne gangen åpner han kvelden der han har "strippet ned" masse TOB materiale i akustisk form. Og han har kun med seg Svein Henning Berstad på bass. Trond har det siste året opplevd utrolige tilbakemeldinger for sine akustiske konserter. Sist gang han besøkte Madam Felle, var under Den Lille Bluesfestivalen.

Sett av kvelden til en fantastisk aften med noe av det beste Danmark kan levere, Mike Anderson m/band, og altså vår egen Trond Olsen. For dette kommer til å bli flott!

Kilde: Facebook