Bergen Blues Train Weekend! Med Dag Bergesen Band i samarbeid med Jan Ove Noreide Trio vil dette bli en kveld med høy partyfaktor, Chicago Blues og svingende rytmer.

Dag Bergesen Band består av en aldrende mann på vokal og gitar. To unge musikere fra musikkmiljøet i Bergen på bass og trommer. Og sist men ikke minst i rekken har bandet men seg en ringrev gitar.

Bandet har lang fartstid i bluesmiljøet og er veldig aktive på konsertfronten. Her spilles det blues på hele Norges vestkyst året rundt. Bandets frontfigur Dag Bergesen er også “primus motor” i “Bergen Blues Train” som blant annet arrangerer Den Lille Bluesfestivalen på Madam Felle årlig.

Dag Bergesen Band har nå holdt det gående i 5 år og kommer rett fra Finseblues der de fikk meget gode tilbakemeldinger fra landets bluesklubber som var tilstede. Bandet spiller egne låter og del coverlåter som må til får å få opp stemningen når de trøkker til med sin publikumsvennlige stil.

Bandet har bestemt seg for ikke spille mer en to jobber i Bergen i året, så dette blir en av de få mulighetene for å se bandet.

Jan Ove Nordeide trio stiller med Nordeide som frontmann og spiller en bluesstil som ligger i Robben Ford land, med feite gruver og gitarspilling av klasse. Nordeide har spilt og spiller med mang forskjellige band og artister, men har sin egen trio der han for utfolde seg i sin egen musikalske verden.

Kilde: Facebook