Nymånekveld – for inspirasjon og ny giv – med yoga, meditasjon og gongbad!

Søndag 20. august fra kl 1900 til kl 2115 – i Møllebyen i Moss!

Inspirert av den deilige fullmånekvelden her om dagen, herlige tilbakemeldinger fra dere, og ønske fra flere om lignende arrangementer, så setter vi opp denne nymåneinspirasjonskvelden. <3

Nymåne er tiden for en ny syklus og nye begynnelser, et godt tidspunkt for å starte nye prosjekter. Tiden for inspirasjon og optimisme. Da passer det godt å komme sammen og gi hverandre et løft, og hente litt energi og inspirasjon!

Vi skal gjøre et yogaprogram for den praniske kroppen – for at du skal få kontakt med din handlekraft og din sanne identitet, som du kan bruke til å starte noe nytt i livet ditt – hvis du ønsker det.

Etter yogaen skal vi gjøre en vakker meditasjon for ”miraklenes mirakler”. Med et mantra som betyr at nåde og håp blir gitt sammen med energien for helbredelse, og mirakler. Denne meditasjonen sies og også kunne oppfylle de drømmer du ikke en gang vet at du har. Det er også et mantra for å gi slipp, og ofte så er det jo sånn at vi må gi slipp på noe gammelt for å gi plass til det nye. Og alt blir forsterket når vi er flere som mediterer sammen, og vi mottar og løfter hverandres vibrasjoner.

Vi avslutter det hele med et deilig gongbad. Jeg vil spille med intensjonen om å aktivere og distribuere energi. Sånn at du kan få et lite, ekstra dytt for å gå den veien du innerst inne ønsker å gå.

Hjertelig velkommen skal du være! <3

Ullmatter og pledd finnes på stedet. Ta gjerne med deg pute(r) eller annet du trenger for å ligge behagelig under hvilen/gongbadet.

Sted: Forandringsrommet, Fossen 20 i Møllebyen i Moss

Tid: Søndag 20. august, fra kl 1900 til kl 2115

Investering: Kr 330,-

Påmelding er bindende og nødvendig!

Til Renée Jakobsen på epost: eller på sms: 918 45 361. + når du har Vippset beløpet til nummeret ovenfor så har du sikret plassen din. Be om kontonummer hvis du ikke har Vipps.

Yogaterapeut, gongmester og gongterapeut: Renée Jakobsen

Renée underviser også i Core Strength Vinyasa Yoga, og er utdannet psykodramaterapeut. Eier og driver av Forandringsrommet.

Litt mer om gong for deg som ikke har erfaring med det fra før:

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang!

Under gongbadet ligger eller sitter du på en deilig ullmatte og tar imot de helende vibrasjonene fra dette hellige instrumentet. Lydvibrasjonene fra Gongen har evne til å rense deg for stress og spenninger. Gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før, og disse lydene overgår hjernens kapasitet til å finne logikk i lyden, og ”tvinger” deg dermed til å slappe av å gi deg hen til lyden.

Et gongbad oppleves av de aller fleste som en vakker og meditativ reise. Hvis du vanligvis sliter med å slappe av, kan vibrasjonene fra gongen være til stor hjelp, og det er heller ikke umulig at du sovner under gongbadet. På tross av at lyden kan bli ganske ”stor”.

Lydmassasjen som gongen gir, virker helt ned på cellenivå i kroppen, og bidrar på den måten til å løse opp blokkeringer og fysiske spenninger i kroppen, og også til å gi slipp på mental og emosjonell bagasje.

Etterpå vil du kunne oppleve effekten på kropp og sinn som etter en god yogapraksis. Du føler deg renset og lett, for ikke å si rent lykkelig. Denne effekten kan i beste fall vare i flere dager etterpå.

Kilde: Facebook