Sett av onsdag den 2. august til folkefest på Hønefoss Stasjon! Da kommer nemlig NrK`s sommertog til byen og vi håper ALLE vil bli med å lage liv! Arrangementet er GRATIS og åpent for alle!

I tillegg til Nrk`s eget program (under), lover vi et fullspekket program fylt med underholdning, aktiviteter for alle aldre og mulighet til både å se en stor tv-produksjon på nært hold - og kanskje komme på tv selv også? Følg med, mer informasjon kommer!

BLI MED - DU ER VELKOMMEN!

NrK`s program:

11:34 – 14:09:
Toget kjører fra Ål til Hønefoss. NRK filmer hele turen og ankomsten, og sender opptaket på NRK1 fra kl 1500 samme ettermiddag.

14:25:
Quiz på perrongen.

Fra ca. 14:40:
Fantorangen og Perla fra NRK Super hilser på barna på stasjonen, og NRK Supers Labyrint stiller med slimball-kaste-stand. Det blir også noen tilbud for de voksne, som VR-guiding. Prøv å hopp i Holmenkollen i Virtual Reality!

14:00 – 17:00:
NRKs lokalsending er inne fra Hønefoss stasjon.

19:30 – 20:00:
På NRK1 vises ‘På vei til’, en komprimert kortversjon av dagens minutt for minutt-sending.

20:30 – 21:00: Lokalt arrangement. Fint om folk finner veien til stasjonen i dette tidsrommet (om de ikke allerede er der)

20:30 – 21:00:
Quiz på perrongen.

21:30 – 22:15:
Sommeråpent sender direkte fra Sommertoget på Hønefoss stasjon. Vises på NRK1.

Har du noe å bidra med? Har du en spennende hobby? Er du medlem av kor eller korps? Kanskje er du skuespiller eller danser? Vi vil gjerne ha kontakt med lag/ foreninger og enkeltpersoner som kunne tenke seg å bidra inn mot folkefestprogrammet gjennom dagen.

Har du en god idè eller aktivitet, ta kontakt med prosjektleder Mette Stenersen på

Kilde: Facebook