NB! Påmeldingsfrist 10. juni

Hvem er jeg? Hva bor i hukommelsen min? Og hvor går jeg?
Dette kurset byr på muligheten til å forstå hvilken reise sjelen din er på, og hvilken retning den har. Kunnskap om tidligere liv blir i Damanhur forstått som et viktig instrument som kan gi dybde og forklaring til aspekter ved den nåværende eksistensen og/eller tilgang til skjulte ressurser og talenter.

Kurset er åpent både for de som aldri har forsøkt dette før, og de som allerede har noen tidligere livs-utforskninger i Damanhur-regi bak seg. Ved påmelding bes du sende inn 2 bilder av deg, der øynene dine synes godt, de kan gjerne være tatt med noen års mellomrom. Du bes også oppgi fødselsdato, -sted og navnet du ble gitt ved fødsel.

Disse kursene inviterer til utforskningen av ett tidligere liv om gangen i en serie på fem mulige. De livene du får tilgang til er blant de det kan være særlig nyttig for deg å vite om - kjenne følelsene fra og forstå erfaringene i. Mange ganger kan funnene fra tidligere tider kaste lys over livene våre idag, og berike forståelsen av hvilke ressurser vi har til rådighet på vei mot oppfyllelsen av vår misjon. Over to dager blir du hjulpet gjennom meditasjoner og dynamiske øvelser til kontakt med en ukjent del av deg selv.

Som instruktør kommer Wapiti Azalea fra Damanhur, som underviser på engelsk. Hun har lang erfaring fra Universitetet i Damanhur og ikke minst som koordinator for New Life-prosjektet for midlertidige innbyggere.

Kurset koster kr. 2300, hvorav 1000 betales i depositum for forarbeidet innen 10. juni til Paloné, c/o Sturla Sylten på konto nr: 13211548236.
Ta med: notatbok, skrivesaker, samt noe til å sette på et felles lunsjbord. Ta på mykt og behagelig tøy.

Kurset finner sted hos Rita Olsen på adresse Ålefjærveien 255, Kristiansand, og varer fra kl. 10 til 18 på lørdag 29. og søndag 30. juli. Max antall deltagere er 12.

For påmelding og ytterligere opplysninger kan du kontakte Aquila di mare Curcuma på .

http://www.damanhurwelcome.com/index.php/en/courses/our-courses/past-lives-research

Kilde: Facebook