Bli med på oktoberfest på Youngstorget!
Her setter vi opp Livets telt med langbord, benker, VIP-område, barer, garderobe, kjøkken, scene, stort tyrolerorkester og alt man kan trenge. Vi legger også gulv og har store varmeovner slik at komforten er på topp tidlig og sent. 2/3 av bordene i Livets telt er førstemann til mølla. Husk at oktoberfest er en dagfest med stor stemning fra dørene åpner, kom tidlig for å få med deg moroa.

Underholdning.
Hver dag i Livets telt spiller vårt nimanns tyrolerorkester Viva Bavaria Band + Kenny Herzlich & dj Stimmung Schwung aus Bayern.

Hvis du ønsker å reservere bord er dette årets bordpakker (alle bord inkl. billett for ti personer)
Lørdag 23 sept:
Bord A fra kl 17: 3490,- inkludert inngang.
Bord B fra kl 17: 5990,- inkludert inngang og mat.
Bord C fra kl 17: 9990,- Inkludert inngang, mat og 120 bonger.

Fredag 22 sept: 500 i rabatt på hver pakke

Torsdag 21 sept:
Bord A: 1499,- (999,- for studenter)
Bord B: 3499
Bord C: 7999,-

Åpningstider:
Torsdag 21. sept: 15.00, gratis inngang før 17.00
Fredag 22. sept: 15.00, gratis inngang før 17.00
Lørdag 23. sept: 12.00, gratis inngang før 14.00

Endelig er det tid for at Youngstorget blir en utvidet del av forbundsrepublikken Tyskland. Og det er altså de Bayerske festtradisjonene vi her hyller. Den gode klangen i tyrolerorkesteret fyller teltet dag etter dag etter dag. Og sammen sitter vi alle skulder mot skulder og svinger seidelen. Ta med deg alle du kjenner og sett deg til på langbordene og kos dere fra tidlig til sent.

Hva går dette i tenker du?
For anledningen har vi satt opp Livets telt på Youngstorget, og fylt det med langbord fra ende til ende. Her kan vi i sannhet by deg på ekte Bayersk stemning. Selvsagt med tyrolerorkesteret som trekker i gang de kjente og kjære tyske schlagerne. Og maten da, tenker du? Ja, det er klart vi har mat, vi serverer en ekte Oktoberfesttallerken bestående av det mest sentrale man har fra Tyskland.

Oktoberfest er strålende enkelt. Tyolerorkesteret spiller opp låter du ikke ante at du kunne. Du og vennene dine sitter skulder mot skulder og svinger seidelen.

Vel møtt, hver dag.

ID: 20, 18 på torsdagen.

Kilde: Facebook