Hold av den andre helgen i september - 8.-10. setter Oslos designbransje sitt preg på byen tre dager til ende! Designers Saturday Oslo er ikke en tradisjonell messe - i 2015 deltok 180 utstillere, ikke i en stor messehall, men fordelt på 28 showroom i sentrum. Et stort antall gratis busser trafikkerer DS-bussruten hele helgen, hvor ledende møbelprodusenter sammen gjør et løft for å sette fokus på nyskapende design.

Er du ikke ansatt i bransjen, men interessert i design og innredning? Søndag 10. september er åpen for alle, med mulighet for å bli kjent med nye brands, etablerte og fremadstormende designere og deres nyheter. Busstransport går hvert 10 minutt fra showroom til showroom og alle aktiviteter er gratis - det samme er inspirasjonen. Velkommen til søndagstur i showrooms som ellers bare er tilgjengelige for de profesjonelle!

--> PROGRAM:
Fredag 8. september: Åpningsseremoni og prisoverrekkelser.
Lørdag 9. og søndag 10. september: Se siste nytt fra de fremste norske og internasjonale produsentene innen design og innredning. Se også de mange utstillingene og innstallasjoner fra studenter og fremadstormende designere, auksjonsutstillingen, awards- og jubileumsutstilling. Besøk gode samarbeidspartnere, finn nye leverandører, treff kjente og ukjente kollegaer.

Kilde: Facebook