Påls butikk feirer singelslipp på Olsen på Bryn 22. september
Omtalt som et Foo Fighters på norsk, har Påls butikk lagt lista høyt. Bandet skiller seg ut med stor produksjon og aktivitet med utgivelser, konserter og videoblogging. Etter opprettelsen for 2 år siden har bandet gitt ut en EP og en rekke singler, samt albumet ”Duft fornuften” som fikk gode anmeldelser og radiospilling både på riksdekkende og lokale radiostasjoner. Under et halvt år etter albumslipp har Påls butikk nye låter klare for enda et album. Se opp for ny singel hver måned frem til albumslipp i januar 2018.

Påls butikks tre faste medlemmer, Mats Larsen på vokal, Pål Price på gitar og Henrik Holten på trommer, har røtter i en rekke undergrunnsband i Oslo. Med seg har de Fredrik Heesbråten på bass og Kim Engebakken på gitar.

Påls butikks kall er å ta rocken mot det spontane og upolerte. Musikkfabrikkens produksjonslokaler ligger et annet sted enn i Påls velutstyrte garasje. Innfall, improvisasjon og rått driv driver musikken frem. Målet er å fylle en plass de mener er åpen i norsk rock: den mer sjangerfrie, kontemporære rocken.

CC 200, -

Kilde: Facebook