Det er sommer, ferie og helg i Trondheim, og det betyr at det er tid for å kose seg for alvor! Hva er vel da hyggeligere enn å rusle på Bakklandet og å ta et stopp på Antikvariatet? Denne søndagen tar Prisløs med seg sine fineste sommerplagg ut til Bakklandet. I vår og sommer har vi vært på vintagejakt på landeveien i idylliske Bohuslän i Sverige og rundt om på Jylland i Danmark, og vi endte med å fylle bagasjen stappfull med superfine skatter. I tillegg venter vi storleveranse fra England med blant annet sommerkjoler, blomsterbluser og skjørt.
Vi gleder oss til å dele plaggene med dere :)

► Prisløs er et gjenbrukskollektiv som drar på leting etter stilfull vintage og secondhand av god kvalitet og tar det med til Trondheim. Vi leter i alle verdens land, blant annet har vi hentet hjem klær fra Chile, Argentina, Sør-Afrika, Tjekkia og Portugal. Plaggene er fra mange ulike tidsperioder og passer alle kjønn. Vi ønsker å sette fokus på bærekraftig shopping, det stilfulle ved gjenbruk og holdbarhet.
Sjekk ut: https://www.instagram.com/prislos
https://www.prislos.no/

► Prisløs Redesign er et redesignkonsept som designer og syr om secondhandtekstiler til ny mote. Vi syr gymbager, bomberjakker, rumpetasker, scrunchies, bærenett og egendesignede grilldressjakker.
Sjekk ut: www.instagram.com/prislosredesign

Vi sees! Ta med kort/kontanter og gjerne et bærenett.
Reduce, reuse, recycle ♥

Kilde: Facebook