Stig Otervik har kurs i partering av reinsdyrkjøt saman med kjøkkensjef Bjørn Ekerbakke. Han viser tradisjonelle samiske måtar å nytte kjøtet på.
Kurset går på kjøkenet på Bessheim torsdag 5. oktober frå klokka 11.00. Det varar i 4 timar, kostar 450,- kroner per person og lunsj er inkludert. Maks 10 personar.
Påmelding på e-post til:
Velkomen til fjells!🌞 Kari og Bjørn.

Fyrste veka i oktober blir fagre Sjodalen fylt opp med eit fyrverkeri av skarpe haustfarger, kulinariske opplevingar, spanande aktiviteter, levande kultur, nydelege toner, mat- og musikkfesten Rock ‘n’ rein - og sjølvsagt heilt herlege fjellturar for små og store.

Gjendebåten går kvar einaste dag under Jotunheimen reinsdyrfestival, så topp gjerne det rikhaldige og varierte
programmet med tur over Besseggen.

Sjå reinensrike.no for komplett festivalprogram, booking og overnatting.

Reinens rike - ditt skattkammer

Kilde: Facebook