Mandag 21. August reiser Strømsgodset til østfold for å møte Sarpsborg på Sarpsborg stadion. Kampen sparkes i gang klokken 19.00 mandag kveld.
GodsetUnionen har vært hittil i år vært der i tykt og tynt for klubben, og vi gir oss heller ikke nå!

GodsetUnionen har hatt et meget godt oppmøte i Sarpsborg de siste årene, og håper at det gode oppmøte fortsetter også i år, til tross for at kampen spilles mandag kveld.
Vi har derfor valgt å sette opp busser til Sarpsborg for hele 100kr!

KORT INFO OM BUSSENE!
Dato: Mandag 21. August
Kampstart: Klokken 19.00
Avreise: Klokken 16.15
Avreisested: Statoil ved bussterminalen på Strømsø
Hjemreise: Etter kampslutt!


Vi husker alle hvordan det gikk da vi var på besøk på Sarpsborg stadion, da Strømsgodset dro på besøk. Når lystavla til slutt viste hele 1-6!

Det er på tide at vi drømmer oss litt bort, mens vi samtidig melder oss på turen til Østfold. Vi kan i det minste håpe på en reprise!


Dette er IKKE en busspåmelding. Dette er kun en samleside for alle Godset-fans som har tenkt seg til Sarpsborg eller ønsker å reise dit for å se kampen. Vi hadde satt stor pris på om du kunne invitert de du ønsker å reise med eller skal reise med til dette arrangementet. Dette skyldes at vi dermed får en ca oversikt over antall reisende og fordi vi kommer til å oppdatere informasjon om turen/kampen fortløpende her inne.


Mer info om busspåmeldingen og Østfoldturen finner du her inne på hjemmesiden: http://godsetunionen.com/turer/sesongen-2017/20-serierunde-sarpsborg/

Vi håper å se flest mulig på Sarpsborg stadion denne mandagen.

Kilde: Facebook