Velkommen til yoga ute i det fri, med utsikt over vannet og lyden av bølgeskvulp og skogens ro!

Vi inviterer deg til å bli med på en yogareise med litt velfortjent egentid søndag formiddag. Vi går gjennom klassiske yoga stillinger og avslutter med avspenning under åpen himmel . :)

Vi lever i en hektisk tid og vi trenger tid til å koble av en liten stund. Til dette er yoga et supert verktøy, du trener styrke, smidighet, balanse og konsentrasjon, og med tiden vil yoga også gi en meditativ virkning. Så sett av litt tid og vær litt god med deg selv. Det har du og kroppen din fortjent!

Det er ikke nødvendig med tidligere yogaerfaring for å få utbytte, timen vil også gi inspirasjon til deg som allerede har en egen praksis.

Vi gjør noen solhilsner, noen stående øvelser og noen sittende øvelser. Det blir også lagt inn noen yin yoga øvelser, det er øvelser som holdes i ca 3-4 minutter og har til hensikt å løsne spenninger i bindevevet. Vi kommer til å ha fokus på hofter og bakside lår. Dette er områder som ofte er stive og spente.
Vi avslutter med en veiledet avspenning med fokus på å fornye energien og være fornøyd med seg selv.

Ønsker deg hjertelig velkommen til denne timen, som kan avsluttes med litt mat på Osbakken, deres søndagsbuffet åpner kl 13.

Yogatimen koster 100 kr for ikke medlemmer og 50 kr for medlemmer av DNT. Betales kontant ved oppmøte eller Vippses til 98232

Påmelding til eller melding på FB siden yogatilfolket.official innen fredag kl 24.

Velkommen!
-
Vi oppfordrer deg til å bli medlem i DNT for å få medlemsfordeler og støtte vårt arbeid, blant annet så vi kan tilby arrangementer som dette. Du kan bli medlem her:
https://www.dnt.no/innmelding/registrering/

Kilde: Facebook