1930: konsertstart PETER NORDBERG
Fulgt av 3 BUSSERULLS
& Magne Høyland (Asfalt( m/Dickensbandet!!!!!!!!!

ENDELiiiiiiiiiiiiiiiGEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 BUSSERULLS E SELVE DEFINISJONEN PÅ FJÅGE I VÅGEN!!!!

ME KAN KOSA OSS!!!!!!!!!!!!!
Velkommen til Gunnar Andersen og Hans Jubalon Orkester!!!!! En endeløs Hitparade av folkelighet, kjærlighet og samhold - og litt livets harde realiteter!!!

ME ELSKE 3 BUSSERULLS OG GLEDE OSS TE Å KOSA MED "SKIB O'HOI", "BITTELITEN MANN", "DE SALIGES KVARTER" osv osv osv...!!!!!!!!!!

Blir mye spennende denne kvelden - følg med på Eventetet!!!! Dokkå te William....ASFALT!!!!

PETER NORDBERG ER BEKREFTET TIL FJÅGE I VÅGEN!!!!

I Norge er nok Peter Nordberg mest kjent for sitt samarbeid med tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen, som resulterte i tre album og en mengde radiohits. Stene Osmundsen har vært det solide kompet i The September When, Mods m.fl.

Siden Peters solodebut "Tiden Viser Vägen" (1999) har Stene vært med på reisen. De siste tre årene har de to trappet opp samarbeidet ytterligere, og duoen har turnert flittig i Sverige, Norge og USA.


Stockholmeren Peter Nordberg var bare 19 år da han signerte sin første platekontrakt, for sikkerhets skyld i Italia, men det er først og fremst i Norge han har gjort suksess. Solodebuten "Tiden Visar Vägen" kom ut på Stavangerselskapet Skarv i 1999 og har blitt fulgt av ytterligere to album og en EP under eget navn, samt tre plater sammen med tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen.

Samarbeidet med Vidar resulterte i både gull og platina-plater, spellemannspris-nominasjon og et utall radio-hits. Duoen Johnsen / Nordberg har etablert et godt live-navn gjennom mange år med trofast og hyppig turnering. Sommeren 2012 spilte de support for The Eagles på Viking Stadion i Stavanger, foran 20 000 mennesker.

Med årene har hjemlengselen meldt seg for Peter Nordberg, og de siste årene har han turnert på begge sidene av kjølen . Høsten 2012 slapp han albumet Här I Nord, både i Norge og Sverige. Plata, og den påfølgende turnéen, ble varmt mottatt i begge land. Siden da har Nordberg sluppet et antall singler og også tatt med sin særpregede blanding av perkussiv singer / songwriter-tradisjon og moderne skandinavisk folk til klubb- og festival-spillinger i USA.

Det nye albumet "Om Man Inte Är Här" (april 2016), legger en fersk nyanse til Peters musikalske pallett - et mer elektronisk sound, der synther og handclaps for en stor del overtar for akustisk gitar. Den digitale storbyen Stockholm er en allestedsnærværende kulisse, samtidig som varmen fra krogarna der Vreeswijk og Bellman holdt hoff fortsatt er hjertelig til stede.

I løpet av kvelden får vi høre låter både fra solo-platene og fra perioden med Johnsen / Nordberg, og kanskje også noe helt nyskrevet… Med seg på scenen har Peter trommeslageren Stene Osmundsen (bl.a. The September When, Anne Grete Preus, Morten Harket).

En akustisk konsert som låter større enn man kunne ane. Vi kan forvente “en kväll med akustiska förtecken och ett kraftfullt sväng”.

http://www.peternordberg.com/
https://www.facebook.com/peternordbergofficial

Kilde: Facebook