Seksualitet og identitet har vært svært omdiskuterte temaer, men har fått spesielt mye oppmerksomhet fra siste halvdel av 1900-tallet helt fram til nå. Diskusjoner og samtaler om dette sees enda på som et kontroversielt tema hos mange, og bak disse diskusjonene ligger det politiske meninger, sosiale normer, psykologi, og historie.

Musikere har alltid vært i fronten når det kommer til å anerkjenne og bringe fram kontroversielle temaer i sine verker - og seksualitet er ikke et unntak. Mange av musikkens største stjerner opp gjennom tidene har hatt en annen legning, kjønnsidentitet, eller seksuelt uttrykk enn hva som har vært normen. Dette pågår også i dag, med flere og flere band og artister som åpenlyst fronter atypiske følelser og identiteter i image og i låter.

Vi elsker musikk, og valgte å kombinere det med noe vi syns er et utrolig relevant og spennende tema. Det er ikke ofte man får satt seg ned, hørt et helt album i ett, og snakket om det i dag - og dette er det vi vil oppfordre til.

Kom til Kulturhuset og hør gjennom fantastiske album i en behagelig og uformell setting - hver kveld blir det spilt av to album, med korte pauseinnslag og pause i mellom. Om du har hørt albumene før, eller om du vil bare oppdage ny musikk, så er det bare å ta turen!

Onsdag 19. juli, 18:00:

  • Janis Joplin, “Pearl”
    - Prince, “Purple Rain”

Torsdag 20. juli, 18:00:

  • Ezra Furman, “Perpetual Motion People”
    - David Bowie, “Hunky Dory”

Sted: Kulturhuset
Inngang: Gratis, send melding til 45464857 for å holde av!

Kilde: Facebook