MANOWAR // The Final Battle World Tour

UTSOLGT!

Dørene åpner: kl 19:00
Konsertstart: kl 20:00
Billetter i salg fra torsdag 27. april kl 10:00 via ticketmaster: http://www.ticketmaster.no/event/537039

Overnatte på Hamar?
Vi har fått rabattkode hos Scandic Hotel. Gå inn på scandichotels.com/hamar og legg inn koden BMAN171117 i feltet booking kode.

MANOWAR kunngjør sin siste turne!

Venues og Radar Booking presenterer Manowar Live på Scandic Scene fredag 17. November 2017!

I nesten fire tiår har Manowar utkjempet kampen for ekte metal. Men sin særegne stil med udødelige hymner, sterke billedbruk og urokkelige tro på ære, lojalitet og brorskap har Manowar formet et unikt og ubrytelig bånd med deres legioner av fans verden over.
Manowar har alltid gått sine egne veier og har blitt misunnet av mange for sin sterke dedikasjon til sine fans og deres «Ingen kompromiss, ingen anger» holdning. Gjennom sin karriere har Manowar mottatt en mengde med gull og platina album og gjort mer enn 35 turneer der de har spilt for mellom 10.000 og 50.000 mennesker.

Allerede fra deres anerkjente debut album «Battle Hymns» satte Manowar sin egen standard - høyere og forbi alle andre. Blant sine hyllester til deres fans har Manowar laget sin egen festival der fans fra over 40 land har deltatt, spilt de høyeste og lengste konsertene, spilt inn en låt på over 18 språk og signert platekontrakt i blod for å vise deres lojalitet til metal.

Nå er det på tide med et siste takk og farvel til sine dedikerte fans. «The Final Battle World Tour» byr på et to-timers show fullspekket med bandets største hits fra deres nesten 40 år lange karriere. Dette blir en uforglemmelig kveld for alle fans av ekte metal.

Manowar kommer ti Hamar for å spille deres eneste konsert i Norge, på deres siste turnè! Vi gleder oss stort til å se bandet på samme scenen som har huset artister som In Flames, Motörhead, Saxon, Dio og mange mange fler! Velkommen til en uforglemmelig kveld i metallens navn - på Scandic Scene Hamar!

“We will march to the Final Battle as we have done throughout our entire career: Giving EVERYTHING for our fans! The victory is ours but the glory belongs to our legion of Fans!” - Joey DeMaio.

NB! Tidlig konsertstart! Dørene åpner 19.00 og Manowar er på 20.00! Det blir da mulighet for å rekke toget fra Hamar til Oslo etter konserten.

Velkommen!

Kilde: Facebook