Det er på tide å introdusere dere for en ny dimensjon av en allerede folkekjær og meget respektert musikant; Øystein Greni. Klar med sitt første soloalbum kommer han til Trondheim 15. September.

Denne gangen har han beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i "Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale.

Greni har selv produsert Bigbangs album i årenes løp, men denne gangen har Tobias Fröberg alle sine geniale produsentfingre med i spill. Fröberg har pushet Greni utenfor komfortsonen, og lagt grunnlaget for lydlandskapet på “Pop Noir” som nå altså også skal overføres til liveformat. Albumet har allerede blitt meget godt mottatt blant anmeldere, med femmerne i bl.a. i Aftenposten og Dagbladet.

Det skal bli en sann glede å få oppleve de nye og komplekse sidene av Øystein Greni fra en scene. Han tar også med seg et håndplukket topplag av musikere, så her kan man egentlig bare innføre konsertopplevelse-garanti først som sist.

"Stemningen på øvingslokalet har vært i taket og jeg gleder meg som en unge til å presentere det nye materialet på scenen. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening"

Thea & The Wild
Thea & The Wild, eller Thea Glenton Raknes som er hennes egentlige navn, har siden hun ga ut sine første sololåter i 2012 satt seg i manges ører og hjerter med sine fengende melodier og karakteristiske stemme. Hun har oppnådd tung rotasjon på norske radiokanaler og spilt kritikerroste konserter på blant annet Øyafestivalen og By:larm. Debutskiva «Strangers & Lovers», som kom ut i 2014, ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos landets største aviser og flust med godord fra utenlandsk presse. Nytt album er ventet tidlig 2018, men Thea har nettopp sluppet de første smakebitene derfra; Dark Horse og City of Gold. Enda en singel ventes dessuten allerede denne høsten.
-----------------------------------------------------------------------------
Billettpris:
Medlem: 190 kr
Ikke-medlem: 250 kr

For billetter til arrangementet, sjekk ut:
https://samfundet.no/arrangement/1194-greni

Arrangementet har aldersgrense 18 medlem/ikke-medlem.
Mer informasjon om inngang finnes her:
https://www.samfundet.no/billetter
-----------------------------------------------------------------------------

Kilde: Facebook