Eana massasje utdanning - terapeutisk massasje teknikk (TMT)

Eana Massasje er et helhetlig massasje kurs over 3 deler som gir deg alle de viktigste redskapene du trenger for å kunne gjøre en effektiv og dyptgående massasje, teknikkene er svært virkningsfulle og designet for å frigjøre stress, uro og spenning på et fundamentalt plan.

Kurset er basert på tusenvis av timer med erfaring og er en perfekt for deg som ønsker å lære mer om massasje uansett hvilket nivå du befinner deg på.

Kurset passer like godt for profesjonelle terapeuter som ønsker å utvikle sin terapeutiske "verktøykasse", som for private hobby massører eller helsearbeidere.

Etter kurset vil du være i stand til å kunne gi en dyptgående, effektiv, men trygg og helhetlig massasje behandling, og du vil ha grunnleggende forståelse for hvordan kroppen henger sammen, samt hvordan kropp, tanker og følelser påvirker hverandre og skaper spenning og stress i systemet.
Du vil også lære grunnleggende muskel- og skjelett anatomi i praksis.

Om Kursleder
Kjetil er utdannet masasje og kraniosakral terapeut både i Norge og i Sveits og Tyskland hos Huge Milne, som er en pioner innen kroppsterapeutisk arbeide..
Kjetil har jobbet som terapeut og healer i mange år, og har mer enn 10.000 timer hans-on erfaring med klienter og studenter. Han har utdannet andre terapeuter siden 2009.
Kjetil er kjent for å skape en trygg og god atmosfære på sine kurs. Noe som fører til at man lett kan gi slipp og flyte med. Dette gir også en god grobunn for læring og dyp frigjøring av spenninger og stress.

KURSINNHOLD:
Del 1: Grunnleggende teknikker, 4 dager
• Meditasjon og forberedelse til behandling
• Grunnleggende massasje teknikker
• Grunnleggende anatomi i praksis: muskel og skjelett systemet
• Hvordan kroppen henger sammen
• Muskler som påvirker hverandre
• Utfylling av klient skjema
• Intuisjon og bevisst berøring

Tidspunkt: Torsdag 18-21, Fre-søn 10-18

DEL 2:
Dybde teknikker og triggerpunkter, 4 dager
• Fordypning i grunnleggende massasje teknikker
• Muskel- og bindevevslinjer
• Tiggerpunktbehandling
• Sammenhengen mellom fysiske, psykiske og emosjonelle spenninger
• Filosofi: verdier og holdninger, din rolle som terapeut
• Lokalisere muskelspenninger: avlese klienten visuelt og funksjonelt
• Sette sammen en massasje behandling

Tidspunkt: Torsdag 18-21, Fre-søn 10-18

DEL 3:
Healing massasje
- Omsorgs massasje
- Intuitiv berøring og tilstedeværelse
- energisystemet og chakraene
- traumer og emosjonelle spenninger

Tidspunkt: Fre 17-21, lør-søn 10-18

Målgruppe for kurset
Kurset passer godt både for profesjonelle terapeuter som ønsker å utvikle sin terapeutiske "verktøykasse", og for helsearbeidere og private som ønsker å lære seg terapeutisk massasje.

Eksamen / sertifisering
Kursbevis deles ut etter deltagelse.

Målgruppe for kurset
Kurset passer godt både for profesjonelle terapeuter som ønsker å utvikle sin terapeutiske "verktøykasse", og for helsearbeidere og private som ønsker å lære seg terapeutisk massasje.

Eksamen / sertifisering
Kursbevis deles ut etter deltagelse.

Uttalelser
Jeg opplevde i løpet av fire dager enorme forskjeller, både konkret og fysisk i min egen kropp og i måten jeg opplever verden på. Jeg er roligere, tenker klarere og har en helt ny kontakt med kroppen og hjertet. Kjetil underviser med klokskap og ydmykhet.
Tone Langvik
-
Min opplevelse av å være på kurs hos Kjetil er trygghet, åpenhet, veldig lærerikt og mye selvutvikling. For meg har det betydd mye i form av forståelse i hvem jeg er og hva og hvor unik kroppen er. Vil anbefale Kjetil på det varmeste.
Tone Pettersen
-

Kjetil veileder deg slik at du oppdager dine egne styrker, og utvikler deg som egen person i tillegg til som terapeut. Kursene har hjulpet meg langt på vei i min egen utvikling, og hver dag lærte jeg noe nytt om meg selv, samt om kunnskapen bak kraniosakralterapi. Jeg gleder meg til kommende kurs hos Kjetil!
Sandra Johansen
-

Dette opplegget er utrolig bra og har reddet livet mitt!

Jeg, familien min og tidligere kolleger i Forsvaret og politiet har brukt Kjetil som terapeut i over 10 år. Jeg har hatt ekstremt mye skader, brukket det meste, dratt ledd ut av stilling, ikke minst belastningskader, men han har fikset det hundretusenvis av kroner, leger og andre terapeuter ikke har klart og jeg kan anbefale hans behandlingsopplegg på det varmeste.
Hilsen Ståle Barreng Guldbrandsen
-

Jeg har gått til behandling hos Kjetil for en gammel nakkeskade, skjevhet i bekken og smerter i beinet.

På en naturlige måte og med sin visdom lytter han seg inn og med ørsmå bevegelser skjer det store endringer: skjevheter rettes opp, spenninger og smerter forløses. I behandlingen settes kroppens eget helbredelsessystem i gang. Resultatene kommer umiddelbart og er holdbare.

Kjetil inngir trygghet og tillit og du føler deg ivaretatt og sett hos ham. Han er kunnskapsrik og en god rådgiver/ livsveileder. Kjetil ser hele mennesket og gjør et dypdykk i menneskesinnet, her finner han årsaken til blokkeringer og mangel på flyt.
Jeg anbefaler ham på det varmeste og av hele mitt hjerte.
Jorun Aaby
-
Etter flere år med plager og smerter i rygg og hofter på grunn av blant annet forskjellig beinlengde, møtte jeg Kjetil som med sin kunnskap bokstavelig talt vatret meg opp. Kjetil er helhetlig. Han ivaretar og behandler hele deg med sin innsikt, høy kompetanse og levende interesse. For meg innebærer det vesentlig bedre balanse, umiddelbare resultater og et bedre ve og vel. Kjetil og hans behandlinger anbefales på det varmeste.
Hilsen Trond Atle, 44
-
Kjetils varme vesen og store kjærlighet for å hjelpe mennesker har forandret livet mitt. Jeg forløst mye angst og spenninger som tidligere har kontrollert livet mitt og som ingen andre terapeauter har klart og hjelpe meg med. Resultatene kommer umiddelbart og varer, Både kropp og sinn er i bedre balanse. Jeg anbefaler Kjetil av hele mitt hjerte.
Sandra Johansen, 25 år

Praktiske opplysninger:
• Hele studie forløpet består av 3 kurs deler over minimum 3 måneder.
• Kursbevis deles ut etter hver kursdel.
• Halv pris for tidligere elever som ønsker repetisjonskurs på deler en har tatt tidligere.
• Forbehold om at det er minimum 6 elever påmeldt for at studiesamling skal gjennomføres.
• Det kreves ingen forhåndskunnskaper eller studiekompetanse. Fordel å ha grunnleggende kunnskaper om anatomi.
• Kurset gir deg ingen tittel. Om du ikke er terapeut fra før og ønsker å jobbe med klienter anbefales det å ta vekst kurs og godkjent anatomi og fysiologi kurs. Dette kan du ta som eksterne nettkurs eller som deltid/helge kurs ved siden studiene eller i ettertid av utdannelsen. Bodyworks tilbyr ikke disse kursene.
• Stort fokus på personlig utvikling under kursene.
• Påmelding er bindende.
• Du velger selv om du vil melde deg på et og et kurs eller hele kursprogrammet over 3 deler.
• Enkeltstående kurs koster 5300,- pr del.
•Påmelding til alle 3 delene på en gang koster 13.500 kr. ( du sparer 2.400 kr).
* "Early bird" - 11.000 ved påmelding innen 20. juli
• Påmelding er ikke sikret før kursavgiften er innbetalt til oppgitt konto nr.
Våre studieprogram springer ut fra urgamle behandler tradisjoner, og er støttet av moderne vitenskap om hvordan mennesker fungerer. Vår hovedlærer Kjetil Kvalvik har mer enn 10.000 timer praktisk erfaring med klienter og studenter. Kursene er lagt opp i fleksible moduler så du kan studere i det tempo du ønsker. Mange velger å delta først og fremst for sin egen utvikling.

www.bodyworks.no

Kilde: Facebook